Adatvédelmi nyilatkozat

A Főnix Energiaszolgáltató Zrt. a www.fonix-energia.hu weboldalra látogató minden természetes személy jogait tiszteletben tartja, és az itt gyűjtött adatokat kizárólag hírlevél küldése , ajánlatadás és más, a látogató által kért szolgáltatás teljesítése céljából használja fel. Harmadik fél részére nem adja át adatait, kizárólag a kért szolgáltatásban közreműködő alvállalkozóknak, partnereknek.

A www.fonix-energia.hu weboldalon történt regisztrálással és személyes adatai megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a Főnix Energiaszolgáltató Zrt. azokat a szükséges mértékben és ideig, az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényben foglaltaknak megfelelően, szabályszerűen kezelje.

Tulajdonjog

A www.fonix-energia.hu oldalon található minden információ, beleértve az írásos, képi és videó tartalmakat, a Főnix Energiaszolgáltató Zrt. szellemi tulajdona, átszerkesztésük, majd megjelentetésük és egyéb felhasználásuk a Főnix Energiaszolgáltató Zrt. írásos engedélyével lehetséges.
A honlapon megjelenő információk tájékoztató jellegűek, jogilag nem köteleznek el és nem képeznek eladási ajánlatot. A felhasznált képi elemek illusztrációk és közülük számos Creative Commons licensszel védett.