A Főnix Energiaszolgáltató Zrt. a kiterjedt nemzetközi gyártói és beszállítói kapcsolataiból származó előnyöket örömmel osztja meg magyarországi és a közép-európai régióban dolgozó partnereivel. Napelemes projektekre specializálódott, szélesebb körű megújuló és hagyományos energetikával foglalkozó vállalkozások, valamint általános, generál kivitelezéssel foglalkozó építőipari cégek számára egyaránt optimális beszállítói alternatívákat tudunk kínálni. Képesek vagyunk hatékonyan és rugalmasan kiszolgálni kiskereskedő partnereinket is, akár villamossági, akár kifejezetten fotovoltaikus komponenseket forgalmazó cégről legyen szó. Bizonyos esetekben végfelhasználók számára közvetlenül is értékesítünk kizárólag komponenseket kísérő szolgáltatások (pl. felszerelés) nélkül, így abban az esetben is várjuk ajánlatkérését, ha a fenti csoportok egyikébe sem tartozik.

Elsődlegesen értékesített termékkörünkbe két fő árutípus tartozik: a napelemek (fotovoltaikus panelek), valamint a „klasszikus” háztetőre, földre és lapos tetőre telepíthető tartószerkezetek. Ezeket az alkatrészeket közvetlenül a gyártótól, áttételek közbeiktatása nélkül, a lehető legversenyképesebb áron szerezzük be, a minőséget és az iparági standard garanciális vállalásokat szem előtt tartva.

Igény esetén – első sorban kapcsolódó pályázatírási és projektmenedzsment megbízás igénybe vételekor – vállaljuk inverterek, gázmotorok, faapríték égető berendezések, pellet kazánok, 50 kW alatti szélerőművek, napkollektoros rendszerek, hőszivattyúk és a felsoroltak tartozékaik szállítását. Ezeket az eszközöket EPC (engineering – procurement – construction, azaz tervezés, beszerzés, szállítás) szerződések keretében kulcsrakészen üzembe helyezzük, vagy az adott szakterületen jártas partnereink számára egyedi megállapodás keretében, a működéshez szükséges szolgáltatások biztosítása nélkül adjuk át saját vagy más alvállalkozó általi kivitelezés céljából. Az optimális alternatíva kiválasztásában segítünk, így biztos lehet benne, hogy az Ön cégének erőforrásaira és lehetőségeire szabott, rugalmasan alakítható megoldást kap a lehető legalacsonyabb költségek mellett.

Cégünk kereskedelmi folyamatainak koordinálását kizárólag a Budapesti Corvinus Egyetemen szerzett felsőfokú gazdasági végzettséggel rendelkező, magas szintű üzleti és idegen nyelvtudással rendelkező szakemberek végzik, így garantált, hogy a szükséges áruk és szolgáltatások a gyártótól a megrendelés teljesítésének helyéig félreértések nélkül, a megállapodás szerint jutnak el bármely kontinensről. Az importáláshoz szükséges díjakat, költségeket eltérő megállapodás hiányában mindig megfizetjük, a releváns engedélyeket beszerezzük, így az idővel mindenképpen bekövetkező utólagos ellenőrzés során Önnek nem kell tartania az állami szervektől. A beszerzéseinkhez szükséges technológiai elemzést és minőségbiztosítást a Budapest Műszaki Egyetemen diplomát szerzett villamosmérnök szakértőnk végzi, így interdiszciplináris csapatunk minden téren a maximumot nyújtja ügyfeleinknek.

A nagykereskedelmi célú kapcsolatfelvétel részünkről partnereink azonosítása után lehetséges, így kérjük mindenképpen valós, ellenőrizhető cégadatokat adjon meg az alábbi űrlapon vagy a küldött e-mailben. Partnereink ellenőrzése kizárólag a vállalkozás legitimitásának és fizetőképességének ellenőrzése érdekében történik, árképzésünk során nem éri hátrány egyetlen ügyfelünket sem a cég pénzügyi státusza miatt.