6,37 kW teljesítményű lakossági rendszer

Ipsum

A napelemes rendszerek rendkívül jó befektetési lehetőségek magánszemélyek számára is, ezt pedig részletesen be is mutatjuk az egyik lakossági felhasználásra telepített naperőműves projektünk esetében.

A bajai ügyfelünk célja az volt, hogy kiváltsa a ~20 000 Ft összegű havi villanyszámláját, emellett a fűtést is gazaságos módon oldja meg. Mivel a háztartás nem rendelkezett gázzal, ezért a villanyfűtés volt a legjobb megoldás. Ez azonban rendkívül sok áramot fogyaszt, így egy olyan termelő rendszert kellett létrehoznunk, amely ezt a többletfogyasztást is fedezi.

A 26 db panelből álló 6,37 kWp összteljesítményű fotovoltaikus rendszert a képen látható módon nyeregtetőre helyeztük el az erre specializált tartószerkezetek segítségével. Az áram átalakítására Growatt 6000UE típusú invertert szereltünk fel. A naperőmű nem csak a villanyszámla kiváltására alkalmas, az egész ingatlan értékét is növeli.

A megrendelő magánszemélyként úgy biztosította a napenergiával hosszú távon a megtakarításait, hogy egy innovatív technológiát használt fel, amivel a környezetét is védi.

Kérjen a személyre szabott ajánlatát a saját napelemes rendszerére!
<