Az együttműködés lépései

Együttműködés

A napelemes beruházás a következőképpen történik

Számos támogatási forrás létezik a megújuló energia hasznosítására. A pályázatokat folyamatosan monitorozzuk, és ha olyan lehetőség adódik, amiben a fotovoltaikus rendszerek is elszámolhatóak, felhívjuk rá ügyfeleink figyelmét. Az aktuális pályázatokról itt olvashat.

Az első közös konzultáció során meghatározzuk miyen napelemes rendszer szolgálná legjobban vállalkozása fejlődését, valamint milyen más tételekkel érdemes kiegészíteni a fejlesztési portfóliót energiafelhasználása, üzleti céljai és szabad területei alapján.

A megfelelő rendszer kiválasztásához a következő paraméterekre van szükség:
• energiafelhasználás havi villanyszámla alapján;
• szabad földterület, ingatlan, beépítettség;
• földrajzi lokáció;
• üzleti eredményesség és az aktuális pályázathoz szükséges információk.

Ezt követően kiválasztjuk a beruházáshoz szükséges optimális finanszírozási formát; az elérhető pályázatok mellett megvizsgáljuk és a piacon megtalálható hiteleket is az önerő biztosításához. A különböző specifikációkhoz rendeljük a finanszírozási lehetőségeket, a maximálisan elnyerhető támogatás mellett a szükséges önerő megtérülésével együtt. A specifikáció és finanszírozási forma véglegesítése után elkészítjük a pályázati anyagot, majd megkezdjük az engedélyeztetéseket és a beruházás előkészítését.

Az eszközök megérkezését követően végig koordináljuk a felszerelési munkálatokat, majd beüzemeljük a kész rendszert. A fejlesztések végeztével elkészítjük a megfelelő dokumentációt, így vállalata minden fáradtság nélkül megkezdheti az új eszközök használatát. A működés alatt pedig ellenőrizzük a napelemek megfelelő termelését az invertereken keresztül.

Egyéni konzultációért kérem vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi panel segítségével!
Tekintse meg egy projektünk részletes leírását!

Napelemes rendszer36 kW teljesítményű kiserőmű Baján