36 kW teljesítményű kiserőmű Baján

Ipsum

A Főnix Energiaszolgáltató Zrt. energiaszolgáltatási koncepciójának demonstrálására épült a bajai ipari parkban, a T.E.T.T. Mérnökiroda Kft fémszerkezet gyárának részleges energiaellátására ez a 36 kW-os fotovoltaikus erőmű. Az erőmű energiatermelő egysége 154 db, 240 wattos fotovoltaikus panelből áll, amelyre a gyártó 15 évig 90%-os, 30 évig pedig 80%-os teljesítménygaranciát vállal. A panelek egy speciális, földcsavar alapú, beton alapozás nélkül készült állványzatra kerültek felszerelésre, amely várható élettartama, anyagminősége illeszkedik a napelemek rendkívül hosszú tervezett működési idejéhez. A megtermelt egyenáramot 3 db Growatt 12000 UE típusú inverter alakítja váltóárammá, amely részben a fémszerkezet gyár gépeit látja el elektromos árammal, részben pedig a közcélú villamos energia hálózatba kerül visszatáplálásra.

Az erőmű a Főnix Energiaszolgáltató Zrt kizárólagos tulajdonában van, az engedélyezést és a kivitelezést szintén saját kockázatunkra és költségünkre végeztük el. A T.E.T.T. Mérnökiroda Kft kizárólag az elektromos áramot vásárolja meg az egyetemes szolgáltatónál vagy villamosenergia-kereskedőnél jelentősen kedvezőbb áron.

A beruházáshoz a Főnix Energiaszolgáltató Zrt a gazdaságfejlesztési operatív program egyik pályázatának keretében 10 000 000 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a beruházás finanszírozására. Amennyiben Ön is részesedni kíván a vissza nem térítendő támogatásokból létrehozható erőművek nyújtotta előnyökből, keresse fel kollégánkat elérhetőségeink egyikén!

Az aktuális pályázatok segítségével vállalata vissza nem térítendő támogatások segítségével válthat napenergiára!
<