36 kW erőmű telepítése energiaszolgáltatási konstrukcióban

Ipsum

A Lactogen Kft számára egy 36 kW teljesítményű napenergiát hasznosító erőművet hoztunk létre Baján, ahol partnerünk a megtermelt energiát értékesíti tovább egy gyártó vállalat részére.

A Lactogen Kft egy energiaszolgáltatási konstrukció megvalósításához kérte cégünk segítségét és szakértelmét. Teljes körű szolgáltatásunk keretében ügyfelünknek pályázatírási, projekt menedzsment tevékenységeket végeztünk el, valamint mi feleltünk a rendszer megtervezéséért, az enegdélyeztetési folyamat lebonyolításáért, valamint a kivitelezésért és beüzemelésért is.

Az erőmű egysége 154 db, 240 wattos fotovoltaikus panelből áll, amelyre a gyártó 15 évig 90%-os, 30 évig pedig 80%-os teljesítménygaranciát vállal. A panelek egy speciális, földcsavar alapú, beton alapozás nélkül készült állványzatra kerültek felszerelésre, amely várható élettartama, anyagminősége illeszkedik a napelemek rendkívül hosszú tervezett működési idejéhez. A rendszer fontos elemei a Growatt 12000 UE inverterek, amelyekből 3 darabot építettünk be az erőműbe

A beruházáshoz a GOP program keretében 10 millió Ft állami támogatáshoz segítettük hozzá ügyfelünkket, így a megtérülési idő is rendkívül kedvezően alakult.

Az aktuális pályázatok segítségével vállalata vissza nem térítendő támogatások segítségével válthat napenergiára!
<