3 kW teljesítményű napelemes rendszer Bácsalmáson

Ipsum

A bácsalmási székhelyű Kozak Green Kft azzal a céllal kereste fel vállalatunkat, hogy egy olyan projektet valósítsunk meg, ami hosszú távon garantálhatja számukra az alacsony energiaköltségeket, ezáltal javuljon az üzleti eredményességük, tervezhetővé váljanak a kiadásaik és a felszabadult tőkét újabb beruházásokra fordíthassák. Mivel egy induló vállalkozásról beszélünk, ezért kifejezetten fontos volt, hogy az említett tényezőknek köszönhetően a cég versenyelőnyre tegyen szert a konkurenciával szemben, így dinamikusan növekedni tudjon.

Az új cégek esetében komoly gondot jelenthet a kezdeti nagy összegű tőkelekötés, így a Kozak Green is a pályázati források felhasználásával tervezte finanszírozni a napelemes befektetés egy részét. A Főnix Energiaszolgáltató Zrt-vel együttműködve a vállalkozás a TÁMOP-2.3.6 programon nyert 3 millió Ft támogatást, így a fejlesztési portfólió, aminek a része volt a napelemes rendszer is, könnyen megvalósulhatott.

A Bácsalmásra telepített 3 kW teljesítményű erőművet cégünk teljes körű szolgáltatás keretében létesítette, így mi biztosítottuk a pályázatírást, tervezést, engedélyeztetést, beszerzést, kivitelezést és beüzemelést is. A rendszer a Kozak Green Kft csaknem teljes áramfogyasztását megtermeli,emellett kiválóan illeszkedik az induló vállalkozás küldetéséhez is, ami a zöld, megújuló energiák felhasználásán és elterjesztésén alapul.

A Kozak Green Kft elégedettségét a rendszerrel szemben jól mutatja, hogy a bővülésükből eredő jövőbeli többlet-energiaköltségeket is napelemes rendszerrel kívánják majd kiváltani, amiről a konzultációt már meg is kezdték cégünkkel.

Amennyiben Ön is részesedni kíván a vissza nem térítendő támogatásokból létrehozható erőművek nyújtotta előnyökből, keresse fel kollégánkat elérhetőségeink egyikén!

Az aktuális pályázatok segítségével vállalata vissza nem térítendő támogatások segítségével válthat napenergiára!
<