60 kW teljesítményű naperőmű Nagykőrösön

Ipsum

Nagykőrösön egy partner vállalkozásunk számára segítettünk beindítani azt az energiaszolgáltatási konstrukciót, amit mi már saját tulajdonú erőműveinkkel évek óta sikeresen alkalmazunk.

A 60 kW teljesítményű naperőmű létesítéséhez pályázatírási, projekt menedzsment, valamint általános tanácsadási segítséget nyújtottunk, illetve beszereztük a komponenseket széleskörű nemzetközi közvetlen gyártói kapcsolatrendszerünk segítségével. A rendszerhez az általunk korábban is használt talajcsavar típusú, földre telepített tartószerkezetet alkalmaztuk, amely a mobilitáson túl a rendkívül gyors kivitelezést is lehetővé teszi. Ez ennél a projektnél különösen hasznos volt, mivel partnerünk a projekt első kivitelezési helyszínénél kedvezőbb feltételekkel értékesíthette Nagykőrös településen a megtermelt energiát. Egy beton alapú tartószerkezettel nem lett volna gazdaságosan, rövid idő alatt megvalósítható ez az áttelepülés.

Cégünk a KMOP 1.2.1-13/B pályázaton nyert 50% intenzitású vissza nem térítendő támogatást a 34 millió Forint összértékű projekthez, ami nagyban megkönnyítette a partnerünk finanszírozási terheit.

A megtermelt áramot a Pintér Team Kft veszi át, aki a költségcsökkentésen túl, a kiadások tervezhetőségét emelte ki a napelemes rendszer fő előnyei közül. A beruházásból jól látszik, hogy a napelemes energiatermelési lehetőség egy kiváló üzleti lehetőség a vállalkozásoknak, amellyel javítják versenyképességüket, a pályázati finanszírozásnak köszönhetően pedig nem szükséges nagy összegű tőkét lekötniük sem.

Az aktuális pályázatok segítségével vállalata vissza nem térítendő támogatások segítségével válthat napenergiára!
<